{0} reviews | Schrijf review

Garage Vermeulen
Brugge - Garage Vermeulen Chevrolet

Uw Daewoo/Chevrolet garage/autoverhuur van Brugge en omstreken!

Leopold II-Laan 49
8000 Brugge

050 33 23 86
     

Over ons

Garage Manitoba werd opgericht in 1951 door vader Vermeulen en in 1977 werd de garage overgenomen door Rony Vermeulen en Marianne Weyn en omgedoopt tot 'garage Vermeulen'.

 

Sindsdien hebben zij niet stilgezeten. Na het Russische automerk Lada te hebben verdeeld, begonnen zij in 1995 aan de verkoop van het Zuid-Koreaanse merk Daewoo (nu Chevrolet), gepaard gaande met de oprichting van garage Vermeulen.

 

Sinds 2004 verdeelt Garage Vermeulen nu ook het brommobielenmerk Aixam, en vanaf 2007 verdeelt Garage Manitoba het nieuwe merk Microcar. Zie voor meer info over de modellen en prijzen naar www.microcar.be.

In 2005 werd Garage Vermeulen Chevrolet een officieel erkend servicepunt van Chevrolet. Ook in 2005 werd het Daewoo-gamma overgenomen door Chevrolet.


Er worden ook aan de meest concurrentiële prijzen Chevrolets verhuurd (reeds vanaf €25) zie hiervoor onze rubriek Verhuur.

Garage Vermeulen & Garage Manitoba

Chevrolet - Daewoo

  • Verhuring per dag (vanaf 25 EUR/dag), of langere termijn
  • Personenwagens Spark, Aveo, Captiva (Automaat 7 plaatsen), bestelwagens VW Crafter.

zie voor verdere info www.garagevermeulen.be onder garage - verhuur

 

Verhuring Chevrolet:

Auto's zijn onze grote passie en wij bieden u in de eerste plaats topmodellen aan met een expressieve stijl, een bewezen technologie en een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Onze auto's zijn niet alleen voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting en soepele motoren, ze zitten ook boordevol slimme ideeën voor dagdagelijks gebruik.

We willen zo goed mogelijk voor u en uw Chevrolet zorgen. Vanaf de eerste keer dat u ons contacteert, zullen we hard ons best doen om uw levensstijl te begrijpen.

Verhuring Chevrolet

Garage Vermeulen

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.Brommobiel

Officiële verdeler van Microcar (Garage Manitoba).

 

Officiële verdeler en onafhankelijk hersteller van Aixam (Garage Vermeulen).

 

Brommobiel = automaat, zeer zuinig dieseltje.

 

De auto zonder autorijbewijs te besturen vanaf 16 jaar met bromfietsrijbewijs, en personen geboren voor 14/2/61 zonder rijbewijs. Geen rijtax, alleen verzekering.

 

Meer informatie over prijzen en modellen vindt u op www.aixam-cgm.be

 

Nieuw en occasie

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Op afspraak.
Alle zondagen.
Tijdens de maanden Juli en Augustus is de werkplaats gesloten op zaterdagen. U kan dan wel nog bij ons terecht voor verkoop en verhuur.

Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review